Sun Hotel

Sun Hotel, Albánia, Durrës, 2018-05-05, Reggeli
Utazás száma: 55646663

Sun Hotel

Albánia » Durrës

, Szálloda starstarstarSun Hotel

Időpont:

2018-05-05 - 2018-05-12
Egyéb időpontok

Ellátás:

Reggeli

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
44 200 Ft ()


A szervező utazási iroda megjelölése: Sun Hotel ***+
Leírás
A Sun Hotel ***+ egy elegáns szálloda Durresben, a tengerparttól kb. 50 méterre, a városközponttól pedig 5 km-re. A hotel korszerű berendezései, a vendégszeretet, és a kellemes légkör a vendégek maximális kényelmét szolgálják. Tökéletes választás mind az üzletemberek, mind a nyaralni vágyók számára. Az 52 szobás szálloda tökéletes kilátást nyújt a tengerre. Saját strandrésze van a homokos tenger partján, ahol napernyők és nyugágyak ingyenesen vehetők igénybe. Nyáron a város Albánia Ibizájává alakul a pezsgő élettel, bazárjaival, kávézóival és éttermeivel napközben és éjszaka is.
Fekvés
Durresi öbölben, a városközponttól 5 km-re.
Távolságok
Durres központja: 5 km
tengerpart: 50 m
Budapesttől: kb. 1000 km
Tirana: kb. 40 km
Szállás
52 modern és funkcionális, erkélyes szoba, étterem
Felszereltség
52 modern és funkcionális, erkélyes szobái kényelmesek 1-3 személy számára is, melyek telefonnal, led Tv-vel, minibárral, széffel, klímával és hajszárítóval felszereltek.
Ellátás
Svédasztalos félpanzió
Közlekedés
Egyénileg
Az ár tartalmazza
A szállást 8 nap 7 éjszakára a megadott ellátással.
Az ár nem tartalmazza
Sztornóbiztosítást
Utazás költségét
Baleset-,betegség-,poggyászbiztosítást
Üdülőhelyi díjat
Kedvezmények
Gyerekkedvezmények:
0-6 év kor közötti gyermek ingyenes
6-12 éves kor közötti gyermek 2 felnőttel egy szobában 50%
6-12 éves kor közötti gyermek 1 felnőttel egy szobában 30%

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI