Savo apartman - Tivat

Savo apartman - Tivat, Montenegró, Kotori öböl, 2018-06-02, Ellátás nélkül
Utazás száma: 53878020

Savo apartman - Tivat

Montenegró » Kotori öböl

Tivat, ApartmanokSavo apartman - Tivat

Időpont:

2018-06-02 - 2018-06-09
Egyéb időpontok

Ellátás:

Ellátás nélkül

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
27 900 Ft ()


Fekvés
Új videó az apartmanhoz - lásd a leírás végén!

Tivat a Kotori-öbölben található, kellemes tengerparti nyaralóhely, a part mellett 5 km hosszan nyúlik el. . Főszezonban nyüzsgő. Kiváló kiindulópont a montenegrói tengerpart bebarangolására. Budva 22 km, Kotor 8 km, Dubrovnik pedig 70 km.
A város szépen megújult az elmúlt években. A központ teraszos kávéházai és szökőkútjai nagyon hangulatosak . A főtér épülete alatt található az új piac, valamint egy nagy zárt parkoló is. A tengerparti sétány az új yacht kikötővel, a Porto Montenegro-val ér véget, ami egy igazi látványosság, gyönyörű yacht-jaival, kávézóival, luxus apartmanjaival és nagy medencéjével.
Távolságok
Az apartmanháztól a tenger 300-400 méterre, élelmiszerbolt és pékség 50 méterre, szupermarket 300 méterre és Tivat városközpontja 800 métere található.
Szállás
Földszint:
1.apartman - 3-4 fős: Az apartmanház udvarában, nagy terasszal rendelkező önálló szoba-konyhás két légteres kis ház. Hálószoba franciaággyal+konyhában kihúzható kanapé 2 fő részére. Mindkét helyiségből van kijárat a teraszra. 12 éves korig a 4.fő 50% kedvezményt kap.

I. emelet: a 2-es és 3-as apartmanok erkélye közös.
2. apartman - 2 fős stúdió: franciaágy+fotelágy 1 gyermek részére (180x70cm) és minikonyha.
3. apartman - 2-3+1 fős stúdió: franciaágy+kinyitható ágy 2 fő részére és minikonyha. 12 éves korig a 4.fő 50% kedvezményt kap.

II. emelet: a 4-es és 5-ös apartmanok erkélye közös.
4. apartman - 2 fős stúdió: 2 öszetolható ágy és minikonyha.
5. apartman - 2-3+1 fős stúdió: franciaágy+rekamié 1 felnőtt vagy 1-2 gyermek részére és minikonyha. 12 éves korig 4. fő 50% kedvezménnyel.
6. apartman - 4-5 fős: 2 légteres, hálószoba franciaággyal + a nappaliban kihúzható 2 személyes kanapé és egy fotelágy. Klíma a nappaliban, 9x4,5 méteres óriási erkély ülőgarnitúrával és 6 fős étkező garnitúrával. Az 5.ágy 12 éves korig 50% kedvezményt kap.

III. emelet:
7. apartman - 5-7 fős: 2 hálószoba (az egyikben franciaágy, a másikban 2 különálló ágy) +nappaliban kihúzható 2 személyes ágy és egy nagy fotelágy. Klíma a nappaliban, konyha, terasz ülő-,és étkező garnitúrával. 12 éves korig a 6. és 7.fő 50% kedvezményt kap.
Felszereltség
Minden apartman szépen berendezett, fürdőszobás, klimatizált, Tv-vel, és ülőgarnitúrás terasszal felszerelt. WiFi - a földszinten és az I. emeleten jól fogható, a felsőbb szinteken csak az erkélyen, a grill előtti ülőgarnitúrás teraszon bármikor használható.

Minden apartmanban magyar adások foghatók a televízión.
Sport és szórakozás
Az apartmanházhoz a legközelebbi kis strand a Zupa, ami kb 300 méterre található és egy gyönyörű ősparkon át vezet hozzá az út.
Környékbeli strandok:
Belane (500 m) - aprókavicos
Palma (800 m) - aprókavicsos, kiépített
Kalardovo (1 km) - aprókavicsos
Plavi Horizont (12 km) - homokos
Jaz (12 km) - aprókavicsos
Trsteno (14 km) - homokos
Ploče (14 km) - sziklás, aprókavicsos
Előnyök és hátrányok
Az apartmanház melletti parkoló apartmanonként 1 autó számára, kivéve a 7-es apartmant. Ha az utóbbi apartmanban több mint 5 fő van, akkor 2 parkolóhely áll a 7-es apartman vendégei számára.
Grillezési lehetőség az udvarban.
Tipp
Tivat a telepített magyar idegenvezetőink bázisa!
További részletek
Az apartmanház egész évben üzemel, főszezonon kívül rövidebb időtartamra, igény szerinti időpontokban is foglalható. Az egész házban kb.25 fő, a Martin és a szomszédos házakkal együtt egy busznyi csoport helyezhető el.
Ellátás
Önellátás
Vacsora befizethető egy helyi étteremben: 14.500Ft/fő/hét, vagy házhoz szállítva 14.500Ft/fő/hét
Közlekedés
Saját buszos csoportjainkkal 8 időpontban:
2018.06.23-30: 7 éjszaka/8 nap
2018.06.30-07.07: 7 éjszaka/8 nap
2018.07.06-14: 8 éjszaka/9 nap, tranzitszállás Szarajevóban
2018.07.21-28: 7 éjszaka/8 nap
2018.08.03-11: 8 éjszaka/9 nap, tranzitszállás Szarajevóban
2018.08.10-18: 8 éjszaka/9 nap, tranzitszállás Szarajevóban
2018.08.24-09.02: 9 éjszaka/10 nap, tranzitszállás Szarajevóban és Nova városban
2018.09.07-16: 9 éjszaka/10 nap, tranzitszállás Szarajevóban és Nova városban

Egyéni utazással
Budapesttől kb. 950 km, a magyar határtól Szerbia vagy Bosznia irányába kb. 750 km, Horvátországon keresztül kb. 850 km. Bármelyik útvonalat is választjuk, csak a határátkelőktől számítva 12-14 óra az út, ezért javasoljuk, hogy iktassanak be tranzitszállást. Ha Budapest-Röszke Beograd (eddig autópálya) útvonalat választják a Morača völgyén, ha a Boszniai útvonalat választják akkor a Neretva völgyén keresztül utaznak, mindkettő festői csodálatos táj, de az átlagsebesség 50 km/óra! Ha megalszanak útközben, az út legnehezebb és legszebb részét már világosban teszik meg és a déli órákban érnek le a tengerpartra, amikor el lehet foglalni a szállásokat.

TRANZITSZÁLLÁSOK és ajánlott útvonalak Montenegróba utazók részére:

1. útvonal: SZERBIÁN KERESZTÜL
Röszke-Újvidék-Beograd (autóút kb. 200 km)-Čačak-Ovčar Banja/Užice (ezeken a helyeken javaslunk tranzitszállást)-Podgorica-Cetinje-Budva kb. 750 km a határtól.

2. útvonal: SZERBIÁN ÉS A DURMITOR NEMZETI PARKON KERESZTÜL - elsősorban azoknak, akik 1-2 napot eltöltenének a Nemzeti Parkban
Röszke-Újvidék-Beograd (autóút kb. 200 km)-Čačak-Ovčar Banja/Užice-Nova Varoš-Prijepolje-Jabuka-PljevljaŽabljak (tranzitszállás)-Savnik-Niksic-Risan (tengerpart). kb. 750 km a határtól.

3. útvonal: BOSZNIA HERCEGOVINÁN KERESZTÜL
Mohács-Eszék-Dakovo-Doboj-Zenica-Sarajevo-Mostar (ezeken a helyeken javaslunk tranzitszállást)-Stolac-Trebinje-Herceg Novi, Kotori-öböl. kb. 750 km a határtól.

4. útvonal: HORVÁTORSZÁGON KERESZTÜL
Horvátországon keresztül az autópályán, javasolt tranzitszállás Splitben vagy Sinjben, (Splittől 25 km.-re) vagy a PLITVICEI TAVAKNÁL kb. 850 km a határtól.

Volánbusz menetrend szerinti járatával
ami a Savo háztól kb 300 méterre áll meg a Tivati buszpályaudvaron jegyár: 29.900 Ft kb.
Budapest - Neum - Dubrovnik - Herceg Novi - Tivat - Kotor - Budva útvonalon

Vasúttal : Budapest - Bar útvonalon
menetjegy kb 25.400 Ft / fő oda-vissza
fekhely kb 12.000 Ft /fő oda vissza
transzfer Barból 9.000 Ft / fő oda- vissza
vasút minden pénteki indulással

Wizzair járattal szerdai és vasárnapi indulásokkal Budapest - Podgorica útvonalon (árak felől keressék kollégáinkat)
Az ár tartalmazza
A szállást 8 nap 7 éjszakára önellátással
Az ár nem tartalmazza
Az utazás költségét
Sztornó biztosítást
Bejelentkezési és üdülőhelyi díjat
Betegség-,baleset-,poggyász biztosítást
Klíma használatát

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI