Ovation of the Seas - ÁZSIA

Ovation of the Seas - ÁZSIA, Tenger - Hajóutak, Csendes-óceán (Pacifik), 2018-05-25, Teljes ellátás
Utazás száma: 50684967

Ovation of the Seas - ÁZSIA

Tenger - Hajóutak » Csendes-óceán (Pacifik)

, HajóImage not available

Időpont:

2018-05-25 - 2018-05-27
Egyéb időpontok

Ellátás:

Teljes ellátás

Utazás típusa:

Hajóutak

Időtartam:

3 nap / éj

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
53 935 Ft ()


EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése: Ovation of the Seas - ÍZELÍTŐ A HAJÓZÁSBÓL - 2 éjszakás hajóút
Hajóosztály adatok

A Royal Caribbean első, Quantum hajóosztályt képviselő hajója, a 2014 őszén debütáló Quantum of the Seas újabb drámai előrelépést képvisel majd a személyhajózásban, mivel számos újdonságot, tengeren soha ezelőtt nem látott programot kínál a fedélzeten, köztük pl. a RipCord by iFly szabadesés szimulátort, amely a kezdőktől a gyakorlott ejtőernyősökig, mindenki számára tálcán kínálja a lehetőséget, hogy biztonságos, szimulált körülmények között élvezze a szédítő izgalmat. A mérnöki csodának minősülő North Star ugyancsak és szó szerint új magasságokba invitálja majd a vendégeket egy buborékra emlékeztető, drágakő alakú üvegkabinban, és látványos, 360 fokos panorámát kínáló utazást ígér számukra több mint 90 méterrel az óceán felett.
Az új Quantum osztályon a legkorszerűbb technikát felvonultató, átváltozni képes létesítményeket is felvonultat a hajótársaság, köztük a Two70°-et, egy többszintes, a padlótól a plafonig érő panorámaablakokkal felszerelt hatalmas termet, amelyet a hajótaton alakítottak ki; a SeaPlex-et, a legnagyobb fedett sport- és szórakoztató komplexumot, ahol dodzsem, görkorcsolyázási lehetőség és cirkusziskola várja az utazóközönséget; és a rock’n roll jegyében fogant Music Hall-t, egy kétszintes előadótermet, amely a legizgalmasabb zenei programok helyszíne lesz a Quantum osztályon.
Végül, de nem utolsó sorban pedig a Quantum-hajókon foglalhatók majd a Royal Caribbean eddigi legnagyobb és legkorszerűbb kabinjai, köztük az ágazat első, virtuális balkonnal ellátott belső kabinjai. A többgenerációs családok részére minden korábbinál több rugalmasságot kínáló Egybenyíló Családi kabinokat alakítottak ki három különböző kategóriájú, összenyitható kabinból, amely külön háló- és fürdőszobát biztosít mindenki számára. Ezenkívül a szingli utasok számára kialakított új stúdiókabinokat, továbbá három új Junior Suite kategóriát és nagyobb loftlakosztályokat is bevezet új hajóosztályán a Royal Caribbean.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON A HAJÓRA!

Hajóleírás

SZOLGÁLTATÁSOK

számos bár és társalgó szépségszalon kaszinó kápolna diszkó 16 lift jacuzzi internet wifi mosatás/vegytisztítás könyvtár mozi szabadtéri óriáskivetítő üzletek filmszínház spa videoárkád magasba emelkedő üvegkabin fedett sport- és szórakoztató komplexum színházterem cirkusziskola Music Hall DreamWorks Élmény FITNESZ ÉS SPORT kosárlabdapálya fitneszcentrum korcsolyapálya FlowRider szörfszimulátor kocogósáv minigolfpálya sziklamászófal dodzsem görkorcsolypálya 4 medence szabadesés-szimulátor GYEREKEKNEK játékszoba gyermekmedence gyermekfelügyelet felügyelt gyermekprogramok tinizóna

HAJÓADATOK

Építés éve: 2014 Bruttó regisztertonna: 158.000 Bejegyezve: Bahama-szigetek Hossz: 1.141 láb /347.7 méter Hajótőke: 136 láb/ 41.4 méter Utaskapacitás: 4.905 fő Belső kabinok száma: 373 Ablakos kabinok száma:147 Balkonos kabinok és lakosztályok száma: 1.570 Lakosztályok száma:125 Max. utaskapacitás kabinonként: 8 fő Fedélzeti valuta: USA-dollár

{tab=Kabintípusok}
Az oldal feltöltés alatt!
{tab=Fotógaléria}{/tabs}
Útvonal
2018-05-25:
- Kikötő neve: Hong Kong, Kína
- Indulás: 16:30
2018-05-26:
- Kikötő neve: CRUISING
2018-05-27:
- Kikötő neve: Hong Kong, Kína
- Érkezés: 06:30
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI