MINAMARK BEACH RESORT

MINAMARK BEACH RESORT, Egyiptom, Hurghada, 2018-07-01, All inclusive
Utazás száma: 55518186

MINAMARK BEACH RESORT

Egyiptom » Hurghada

, Szálloda starstarstar

LM


MINAMARK BEACH RESORT

Időpont:

2018-07-01 - 2018-07-08
Egyéb időpontok

Ellátás:

All inclusive

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

repülő  Bécs0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
118 080 Ft ()Kategória: ****
Szállás
Hotel Minamark Beach Resort
Leírás
Lage: Das Hotel befindet sich direkt am Sandstrand in zentraler Lage, Restaurants und Geschäfte finden Sie in nächster Umgebung.
Ausstattung: Das Mittelklassehotel mit 212 Zimmern verfügt über eine freundliche Empfangshalle, Rezeption mit Mietsafes, Lift, Restaurant, À-la-carte Restaurants, Bars und eine Diskothek. In der gepflegten Außenanlage befinden sich ein Kinderspielplatz, der Swimmingpool mit separatem Kinderbecken, eine Poolbar und die Sonnenterrasse. Liegen, Sonnenschirme und Badetuchservice am Pool und am Strand je nach Verfügbarkeit kostenlos.
 
Zimmer: Sie wohnen in geschmackvoll, gut eingerichteten Zimmern mit Bad, WC, Föhn, Safe, Klimaanlage, Telefon, Sat.TV, Minibar, Balkon oder Terrasse.
Sport & Unterhaltung: Tischtennis je eine ½ Stunde p. P./W., Fitnessgeräte; Tagesanimation mit Sport und Spielen am Strand, Amphitheater mit Live-Musik und Open-Air-Diskothek.
Gegen Gebühr: Jacuzzi, Tennis, Volleyball, Massage, Sauna und Wassersport durch lokale Anbieter.
Kinder: Kinderbecken, Spielplatz und Animation.
All-inclusive: Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform, tagsüber Snacks, nachmittags Kaffee, Tee und Kuchen, Eis für Kinder, lokale alkoholische und nicht alkoholische Getränke von 10 Uhr - 22 Uhr, an der Beach Bar bis 17 Uhr.
Hinweis:
In Ägypten gibt es zwingende Visa-Pflicht. Das Einreisevisum für Ägypten ist nicht im Reisepreis enthalten. Visa-Ausstellung vor Einreise über die ägypt. Botschaft Berlin/Konsulate kostet z.Zt. € 22,- pro Visa. Als deutscher Tourist erhalten Sie das Visum auch bei Anreise am ägyptischen Flughafen (25,- US $ / Visamarke ca. € 22,-). Vor Ort wird ein Visa-Service angeboten, dieser kostet z.Zt. € 28 ,-/Pers. und beinhaltet das Visum inkl. Bearbeiten und Stempeln, das spart Zeit bei der Einreise.
Hotelaufenthalt:
In den RED SEA HOTELS gibt es einen Late Check-out, d.h. Ihnen steht das Hotelzimmer sowie die gebuchte Verpflegungsleistung bis zur Abholung uneingeschränkt zur Verfügung.

Bei allen anderen Hotels endet die Hotelleistung i.R. am letzten Tag des Hotelaufenthaltes mittags. . hat mit einigen Hotels Sonderregelungen bitte fragen Sie nach.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI