Hotel Nertili - Saranda

Hotel Nertili - Saranda, Albánia, Saranda, 2018-05-05, Reggeli
Utazás száma: 55688770

Hotel Nertili - Saranda

Albánia » Saranda

, Szálloda starstarstarHotel Nertili - Saranda

Időpont:

2018-05-05 - 2018-05-12
Egyéb időpontok

Ellátás:

Reggeli

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
42 800 Ft ()


A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Nertili *** Saranda
Fekvés
Saranda Albánia egyik legnaposabb városa. Tengerparti sétányán kellemes hangulatú kávéházak és éttermek sorakoznak. Sarandaban több római és bizánci fal- és épületmaradványt is találunk. Ideális helyszín a közeli Butrint romvárosának meglátogatására.

Saranda (Sarandë) Albánia délnyugati csücskében fekszik, a Jón-tenger partján, az Albán Riviéra kedvelt üdülőhelye.
Távolságok
Élelmiszer bolt: 5 m
Piac: 15 m Központ 1 km-re helyezkedik el.
Fő buszpályaudvar 800 m
Ókori Butrinti 12 km
Szállás
Közvetlenül a tengerparton helyezkedik el,ahol saját strandján nyugágyak és napernyők találhatóak.
Gyönyörű kilátás a sarandai öbölre.
Felszereltség
2 ágyas és 3-4 ágyas szobák
Minden szoba erkéllyel,kábel Tv-vel,klímával,ingyenes Wi-Fi-vel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.
Előnyök és hátrányok
Parkolás ingyenes! Szobaszerviz, expressz be- és kijelentkezés, privát be- és kijelentkezés, mosoda, vasalási szolgáltatás, fax / fénymásolás
Tipp
A szálloda közelében a Krf és a Ksamil szigetre szervezett hajókirándulásokra lehet jelentkezni. Ha szeretné felfedezni a környéket, látogasson el az 5 km-re lévő Lekursi-kastélyba vagy az ókori Butrinti városába, amely 12 km-re fekszik.
További részletek
A görög Korfu szigete csak néhány kilométerre található, napi több kompjárat közlekedik, egynapos kirándulásra érkező turistákkal.

Saranda Albánia egyik legnaposabb városa, homokos strandjai miatt jelenleg még elsősorban albán vendégek látogatnak ide.

Tengerparti sétányán kellemes hangulatú kávéházak és éttermek sorakoznak. Sarandaban több római és bizánci fal- és épületmaradványt is találunk.

Saranda ideális bázisul szolgál a közelében levő világörökségi helyszín, Butrint romvárosának meglátogatására
Ellátás
Reggeli
Közlekedés
Egyéni
A Wizzair Budapest-Tirana járatához transzfert tudunk biztosítani.
Az ár tartalmazza
A szállást reggelivel 8 nap 7 éjszakára
Az ár nem tartalmazza
Utazás költségét
Baleset-,betegség-,poggyászbiztosítást
Sztornó biztosítást
Üdülőhelyi díjat

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI