Hotel Barakuda

Hotel Barakuda, Montenegró, 2018-05-05, Reggeli
Utazás száma: 57166821

Hotel Barakuda

Montenegró

Kruce, Szálloda starstarstarHotel Barakuda

Időpont:

2018-05-05 - 2018-05-12
Egyéb időpontok

Ellátás:

Reggeli

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
31 000 Ft ()


A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Barakuda - Kruce
Leírás
A Hotel Barakuda egy 3 csillagos szálloda Ulcinjtól 15 km-re, közvetlenül a tengerparton. 2 étterme van, melyek 150 fő befogadására alkalmas, illetve egy 60 fős terasza. Éttermében a hal-, és a nemzetközi ételek széles választéka várja a vendégeket.
Távolságok
Ulcinj 15 km
Jó kiindulópont Montenegró déli részének felfedezésére:
Ada Bojana sziget
Bar óvárosa
Ulcinj óvárosa
Szállás
20 pótágyazható szobája van, mindegyik saját fürdőszobás. Mindegyik szoba klímás, tv-vel felszerelt.
Ellátás
Reggeli vagy félpanzió
Közlekedés
Egyénileg
Az ár tartalmazza
Szállást 7 éjszaka 8 napra a választott elátással
Az ár nem tartalmazza
Bejelentkezési és üdülőhelyi díjat
Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást
Az utazás költségét
Útlemondási biztosítást
Kedvezmények
Gyerekkedvezmények:
2 éves korig ingyenes
2-12 éves kor között harmadik ágyon 50%

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI