Irodánk által biztosított feltételek és hasznos tudnivalók

Irodánk által biztosított feltételek és hasznos tudnivalók

Autóbuszos utazásinkat Gyurok kft  legkorszerűbb járműparkjával biztosítja, mely biztos háttér munkánk során.

Idegenvezetőket, csoportvezetőket a jó helyismeret - történelem -- kultúra-emberszeretet alapján próbáljuk válogatni, alkalmazni.

2011.-ben bevezettük az utasok kérésére a " fix ülőhely " fogalmat .Ami azt jelenti ha utasunk kizárólag egy bizonyos helyen szeretne utazni azt 2000 ft felár ellenében biztosítjuk. Ha rajtunk kívülálló okok miatt nem tudtuk betartani mi akkor is 5000 FT-ot adunk vissza .Hisz biztosak vagyunk magunkban.

Útjaink 40 fő befizetése esetén indulnak a meghirdetett áron. Kisebb autóbusszal is elindítjuk utazásainkat ennek felára 1000-de max 5000 Ft/fő felárat jelent melyet 15 nappal az indulás előtt jelzünk Az utazási szerződés elfogadásával ennek tényét is el kell fogadni hisz igy tudjuk garantálni 95 %-ban hogy meghirdetett útjaink elinduljanak.

Általános információk: www.kulugyminiszterium.hu Érvénytelen útiokmánnyal történő kiutazásnál, a meghiúsult utazás esetén irodánkat kártérítési kötelezettség nem terheli. Nem magyar állampolgárok utazásnak esetében, a vonatkozó beutazási szabályokról kérjük tájékozódjanak a felelős szerveknél illetve a jelentkezéskor minden esetben kérjük megjelölni az Utazók állampolgárságát.

 

Gyermek kedvezmények a meghirdetett feltételekkel és csak a jelzett utaknál vehető igénybe

Utazási utalvány váltható akár részlet fizetéssel is, de csak tárgyévi leutazásra használható fel.Ennek feltételirről érdeklődjön irodánkban!

Irodánk az EUB biztosítási lehetőségeit kínálja, csoportos utazás esetén kötelező!

EUB utasbiztosítás és sztronó tájékoztató letöltése

Útlemondási biztosítás az utazás megrendelése alkalmából köthető.

Új színfolt a kombi termék-mely útlemondási és BBP egyben sokkal kedvezőbb feltételekkel. Sikertermék egyre keresettebb Autó-extra BBP kombináció. Online biztosítási felületünkön akár a karosszékből megköthető éjjel- nappal néhány kattintással!  Az Ön érdeke kérjük használja!

 

Felszállási helyeket az ország minden pontján biztosítunk amennyiben az útvonalaink érintik az adott települést .Nagyobb létszám esetén hívjon és megoldjuk Egész évben Pécsett őrzött telephelyen személyautóját megőrizzük amennyiben velünk utazik és Pécsig ezt az utazási formát választja buszos útjaink  csatlakozására.

 

Fakultatív kirándulások 

Irodánk tájékoztatást nyújt az adott nyaralóhelyen levő lehetőségekről. Néhány helyen magyar nyelvű képviselőnk segít az Önök helyi programjának megszervezésében. 

 

EUB utasbiztosítás és sztronó tájékoztató letöltés: