Önnek a következő hasznos tanácsokat adjuk online megrendeléshez

Önnek a következő hasznos tanácsokat adjuk online megrendeléshez

A részletes programleírások mellett találják a turnusok menüpontban az egy főre kalkulált árakat A foglalásra kattintva kezdhetik el foglalásaikat. Követve a foglalás menetét.

Amennyiben valami oknál fogva elakadnak, vagy a weboldal nem működik, akkor az alábbi módon küldhetik foglalásaikat:

  1. Írjon email címünkre a következő adatokkal: - Az út megnevezése, időpontja - utazók neve és adatai (születési dátum, lakcím, mobiltelefonszám) - igényelt fakultatív programok, ellátások - igényelt szobatípusvagy apartman típus.
  2. Elkészítjük Önnek szerződését és számláját, melyet e-mailben küldünk el . Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási és részvételi feltételekben leírtak szerint lehet.
  3. A szerződést és számlát aláírva juttassa vissza részünkre akár e-mailben, akár faxon a (+36) 72 525-685.Ha online foglalási rendszerben adta le rendelését erre nincs szükség.
  4.  A visszaigazolásunk megérkezése után 48 órán belül egyenlítse ki a számlát banki átutalással a Kantavár Kft. 10102440-45091200-01000000 Budapest Banknál vezetett számlájára
  5. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet pedig néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalálnak.1 napos utak esetén nem küldünk a program leírásnál olvashatják a www.kantavar.hu honlapon.

 

Utazási szerződés letöltés: