Rólunk

Rólunk

Családi vállalkozásként bízunk az állandó és közvetlen utas-iroda kapcsolatban. A cég vagyoni helyzete rendkívül stabil. A cég tulajdonában van az a 75 négyzetméter alapterületű irodahelyiség, ahol jelenleg is működik. Annak érdekében, hogy a csoportos körutazások, városlátogatások szervezését minél színvonalasabban végezhesse, a cég egyéb kie­gészítő utazási irodai tevékenységet csak minimális mértékben végez.Természetesen foglalkozik utazásközvetítéssel és utasbiztosítások értékesítésével, de nincs valutaváltás, egyéni vízumügyintézés.

  • Kantavár Kft.
  • Gm. regisztrációs szám: U-000598
  • Adószám: 12757204-2-02
  • Budapest Bank Bankszámlaszám: 10102440-45091200-01000000

Miért vállalkoztunk erre a kihívásra?

″Milyen egyforma minden repülőtér (...). Valami különös névtelenség lengi körül őket. Mindegyik bizonyos távolságra van a várostól, ezért a hontalanság furcsa érzése fogja el az embert, mintha a semmiben lebegne. Utazhatsz Londonból Madridba, Rómába, Isztambulba, Kairóba vagy ahova akarsz - és ha repülővel utazol, halvány elképzelésed sem lesz arról, milyenek is ezek a városok. Ha megpillantod őket a levegőből, csupán kivilágított térképet látsz, építőkockákból épített valamit.″

Agatha Christie

Mi ezért szervezünk autóbusszal utazásokat ...

″Minden utazás egyszeri és megismételhetetlen. Még ha ugyanoda megy is az ember, és ugyanazokkal találkozik, akkor sem lesz ugyanaz az élmény. Nem érezném ugyanazt. Számomra ez az utazás lényege. Emberekkel találkozni, megtanulni nemcsak elfogadni egy másik kultúrát, hanem élvezni is; úgy venni részt benne, mintha helybéli lennék, és úgy reagálni mindenféle benyomásra.″

Nicholas Sparks

″Azok, akik utaznak, minden nap máshol vannak, minden nap csupa újat látnak. És minél nagyobb szeletét ismered a világnak, annál tisztábban látod a dolgokat.″

Gaál Viktor

″Ha barátokkal együtt utazik az ember, akkor nagyobb az esélye, hogy minden jól alakuljon.″

Fabio Geda

“Ahova érdemes elmenni, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

“Az emberek állandóan valami boldogságot, valami érdekeset várnak, valamilyen örömről, eseményről ábrándoznak. Ezért vonzó az utazás is. Azután a szabadság, a távolság... az újszerűség, amely mindig ünnepi, fokozza az életörömöt, márpedig mind erre vágyunk, ezt keressük, minden erős érzésben.”

Ivan Alekszejevics Bunyin

 

Mit szeretnénk leginkább nyújtani?

  • Nyugdíjas csoportok részére komplett utakat ügyintézéssel. (szállás, busz, idegenvezetés)
  • Vállalatok, kollektívák részére olyan közös, hétvégi programokat összeállítani, ahol bulizni, kikapcsolódni és szórakozni lehet.
  • Baranyai programokat, hogy az ország megismerje ennek a térségnek a csodálatos atmoszféráját és visszatérjen ide máskor is.
  • Diákok igényeit kiszolgálni bel-és külföldre 1-2 vagy akár több napos programokkal.
  • Egyéni utazási igényeket kielégíteni. Korrekt tájékoztatást adni az utasoknak, hogy tudják hova, mire fizettek be és azért mit kapnak cserébe.

Térjenek be hozzánk akár csak információért vagy hogy egy jót beszélgessünk az elmúlt szép utazásról - egy kedves arc , egy pár kedves szó nekünk is mindig jól esik.